BESTUUR

GERRIT SCHUURS

Veurzitter

Gerrit Schuurs.jpeg

Gerrit Schuurs is sinds 2014 veurzitter van de Stichting Venlose Revue. In die rol de producent van de Venlose Revue. Gebaore in Venlo in 1979 en sinds 2008 same met Inge Hendrix. Same hebbe ze dreej kinder, Raf, Lev en Lois. In ‘t dageliks laeve is Gerrit Vastgoed ondernemer en is hae politiek aktief. Auk Gerrit haet ein historie mit de Venlose Revue, zoe waas hae te zeen op de plenk tiédes de revue “Altiéd ’t zelfde leedje”. 

HUUB LEURS

Algemein

Huub Leurs.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info volgt

ROB POUWELS

Techniek

Rob Pouwels.jpeg

Rob gebaore in 1974. Getrouwd mit Fanny en greuzelende vader van twië jônges en ein maedje. Getaoge in Venlo, maar woënend in Velde. Veur de kos werkzaam beej KEM Venlo. Dao is Rob verantwaordelik veur ’t beheer van ut ônreurend good en de dagelikse gang van zaake. Sinds 2000 beej 3 Revues aktief as changeur en sinds 2014 as bestuurslid.

IKAR PRIL 

PR & Marketing

Ikar Pril.jpeg

Ikar 52 jaor. Getrouwd mit Léonne en trotse vader van eine zoon Thijmen en ein dochter Veerle. Verdeend de kos mit zien eige reclame- en evenementebureau, 2Reclame. Verder haet Ikar same met Ietje Vercoulen auk nog ein grafisch bureau Studio Duo. Taeves mei-eigenaar van de netwerkclub Bizznip. In ziene vreejen tiéd steit Ikar gaer aan ’t fornuus en is daonaeve gaer in Frankriék te vinde.

RUUD BRÜNKEN

Techniek

Schermafbeelding 2018-10-23 om 20.40.41.

Al vanaaf 1978 jaor actief betrokke beej VVG Jocus en 15 jaor daovan as  gewaes veurzitter van de TC. Vaerder vanaaf de oprichting bestuurslid gewaes van de ‘Optochhal”. Bestuurlid Broéderschap van ingedaal.  Al diverse jaore actief betrokke beej de Venlose Revue as bouwer van diverse decors  en changeur. Vanaaf december 2014 bestuurslid Techniek beej de Venlose Revue

Sekretaris

hank.jpg

Hank, 52 jaor. Nao waat umzwervinge door studie en werk woeën ik alweer 14 jaor in Venlo mit Josette en os twië jônges van 14 en 16. Ik verdeen de kos as salesmanager beej ein automatiseringsbedrief in Enschede en Apeldoorn.

Naeve mien werk bin ik lid van Kiwanis club Venlo Sintermerte, kaok ik vuul en gaer, auk beej de kaokclub Paeper en Zalt. Gek op ut Zomerparkfeest, wao ik vrijwilliger bin gewaes in de sponsorkemissie, en auk gek op de Venlose Vastelaovend.  As seizoenkaarthalder van VVV  zit ik twieë waekeliks in De Koel te näöle.

HANK VAN GARDINGEN

Doelstelling van de Stichting Venlose Revue:
Het nemen van initiatieven casu quo het verlenen van medewerking aan en/of zelf organiseren van een revue, musical of een verwant gebeuren, waarvan de teksten in het venloo dialect luiden, alsmede het organiseren van activiteiten ter verwerving van financiële middelen om de doelstelling van de stichting te realiseren en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Beloning van bestuur en directie:
Bestuurders van de Stichting Venlose Revue ontvangen géén vergoeding of salaris

Beleidsplan
't beleidsplan is heej te downloaden

"t

Logo VR- Oranje-02.png