Sponsors

D’n tied van Toeën: Sponsor de Venlose Revue!

De Venlose Revue, een cultureel icoon dat al 100 jaar diepgeworteld is in de Venlose samenleving, staat aan de vooravond van een nieuwe voorstelling. Meer dan 150.000 cultuurliefhebbers hebben door de jaren heen onze voorstellingen bezocht en genoten van de unieke sfeer die alleen de Venlose Revue kan bieden.

In september en oktober 2026 brengen we zestien gloednieuwe uitvoeringen naar Theater Maaspoort. De titel van deze sprankelende Revue is D’n tied van Toeën. Het wordt een prachtig verhaal, met bijpassende liedjes, geschreven door ons nieuwe vijftal Eileen Bosch, Yentl Evers, Koos Franssen, Laura Hendrikx en Emiel Ketellapper.

Jeroen Marcelissen staat als regisseur aan het roer van deze productie. Een enthousiaste Venlose cast, ondersteund door ruim 100 toegewijde vrijwilligers achter de schermen, zal hard werken om deze nieuwe Venlose Revue tot leven te brengen.

Alleen met de hulp van sponsors kunnen we een theaterproductie van dit formaat op de planken brengen. Daarom hebben we, speciaal voor u, interessante sponsorpakketten samengesteld. Wij bedanken u voor de bijdrage met niet alleen vrijkaarten, maar ook met publiciteit, exclusieve sponsorevents én unieke extra’s.

U vindt hieronder ook diverse podcasts waarin bekende Venlonaren de geschiedenis van een zestal coryfeeën uit de rijke historie van de Venlose Revue met u delen. Ook treft u meer informatie aan inzake de diverse pakketten.

Goed om te weten: de Venlose Revue heeft de ANBI-status. Samen met uw steun en betrokkenheid kunnen we dit grootschalige, professionele theaterstuk neerzetten, en dit rijke Venlose cultuurgoed voortzetten. Laten we hierover in gesprek gaan!

Met vriendelijke groet, Het team van de Venlose Revue

Pakketnaam
Sponsorbedrag
Link naar podcast
Pakket Frans Boermans
In overleg
Link naar podcast
Pakket Sef Cornet
€5.000,00
Link naar podcast
Pakket Mathieu Cornet
€3.750,00
Link naar podcast
Pakket Annie Renkien
€2.500,00
Link naar podcast
Pakket Funs van Grinsven
€1.250,00
Link naar podcast
Pakket Wiel Vestjens
€750,00
Link naar podcast

Mathieu Cornet

Annie Renkien